Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnadsråd..


Lappa och laga

var noga med
stygnen

Tråckla och
fäst dem varsamt
invid

Sådant du vill
ska hålla

för väder och vind
över tid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-01 10:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tråden måste vara stark
för att hålla ihop din gamla ark
2020-09-01

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fina rader! Det lönar sig att lappa och laga.
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP