Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NUSSEPIGG.

EnTanka.

Gullvivebarnet
Primula veris föds, ur
Oxläggans sköte.

Sexuell njutning skapad
ur Backi mysterium.

© Bosse 3 september 2020.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-09-03 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten