Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dunkande tomrum

Lägger ut mitt hjärta 

Till den som tror sig veta 

Hur det bör användas på bästa sätt 

För ibland känns det som ett tomrum

Som bara pumpar på automatik

För att hålla cirkulationen igång

För en sekund eller en evighet 

På det finns inget uppenbart svar

 

Det enda jag känner här och nu

Är att mitt hjärta känns tomt

Så jag lägger ut det 

I hopp om att någon

Vet hur det åter ska leva upp

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-07 07:39



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fint text ; och genom att älska sig själv göder vi kärlek till våra hjärtan.
2020-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Må ditt hjärta fyllas av livsglädje!
2020-09-07

  ULJO
Hoppas du finner innehållet
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP