Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio grader varmt


Jag vill ha tillbaka sommaren
vill ha tillbaka mitt liv
och jag vill ha tillbaka min älskling
och jag vill ha tillbaka dig nu!!

Hur leva utan sommar och sol
utan min långa mörka älskling
du och jag i vår lilla badstuga
bara tjugo meter från stranden

Ge tillbaka oss våra liv
och gör så det blir trettio grader varmt
varje dag som den gången

För det var det då när du och jag
satt i skuggan under körsbärsträd
och talade stilla med varandra




Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-05 07:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fint om längtan stor.
2020-09-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Skön, nästan plågsam längtan tillbaks till en tid då allt var varmt och stilla.
2020-09-05

  StinaJ VIP
Vacker och berörande poesi. Skapar många fina bilder inom mig.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP