Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You can olny show people what they´re willing to see." @acameald


"Setting your standards should be a dictatorship." @acameald

hej blommor

vi är systrar här

varför vill ingen annan människa än jag fixa fint här för oss och alla God send?

suck

pepparmyntagrenar hänger uppochner i fönstret ovanför er

tycker ni synd om mig?

ni ser och hör hur jag ropar efter min familj

glad att ni är tillsammans

människorna som jag är med är här på skärmen

och i mina böner

https://www.instagram.com/p/CEp_Dmvg5s8/











Fri vers av Ess VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-09-05 14:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre en fungerande diktatur än en dålig demokrati.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP