Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftningar

Skoningslösa
dojor
utan snören
inte ens en röd tråd

: vädret skiftar som
ditt humör en gråmulen dag:

Jag vet inte varför
jag bryter rader
när jag kunde bryta mig loss

: smultronläppar har sin egen
buske att växa i:

Visst är det soligt
när skratten ekar
men björkarna gråter lika lätt
som en mor
när hon inte längre är behövd




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-05 15:59



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Livets skiftningar är ofantliga. Du har fångat dem fint.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan