Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig!

Ditt leende!
Du ler mot mig,
ditt underbara vackra leende
ler som bara du kan.
Jag älskar ditt leende !

Din mun!
Den talar till mig,
talar vackra ord.
Ord som bara jag får höra.
Jag älskar att lyssna på dig !

Din värme!
Den smittar av sig.
Kryper in i mig
och gör mig varm som inget annat.
Jag älskar din värme !

Din famn!
Den tar mig till sig,
håller om mig och
ger mig all trygghet jag behöver.
Jag älskar din famn !

Dina händer!
De smeker mig ömt och länge.
Rör mig
som ingen annan kan
Jag älskar dina händer

Din kärlek !
Den ger mig glädje.
Ger mig allt jag behöver!
Den får mig att leva.
Jag älskar din kärlek !

Fast..

Ditt leende
kan jag inte se,
din mun
är långt ifrån mig,
din värme likaså.
Dina händer
kan inte nå mig
där jag är nu och
din famn
räcker inte hit !

Men

Din kärlek
kan jag känna
var jag än är..

Jag bär den inom mig..! :)




Övriga genrer av grodan
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-07-14 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grodan
grodan