Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01; Nicklas







Känslan är inte bra just nu.
Har ingen ork.
Gråter varje kväll. Är så rädd att mista dig.
Tänker på dig varje sekund.
Älskar dig så mkt.




Övriga genrer av grodan
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-09-24 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grodan
grodan