Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, säg att du älskar mig

om du ändå blev bra,
tanken på det gör mig bara ännu ledsnare
jag orkar inte se dig
orkar inte se hur dåligt du mår
det är därför jag flyr
orkar inte att alla ska komma och berätta hur illa det är med dig
för vad kan jag göra igentligen ?
det är bara du som kan göra något åt saken
önskade jag kunde hjälpa dig
men du säger juh inget.
du vet att jag älskar dig men älskar du mig ?
snälla säg det!
Snälla, säg att du älskar mig !




Övriga genrer av grodan
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grodan
grodan