Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02; Nicklas

Jag vet inte va som händer.
Jag som trodde att det var du&jag å du älskade mig.
Men så var de tydligen inte. Vad gjorde jag för fel?
Du sa att du aldrig ville mista mig, men sen när du e här så är det du som lämnar mig.
Du sa att du älskade mig otroligt mkt å har aldrig älskat någon så mkt. Varför lämna någon då?
Vad har jag gjort?
Jag älskar dig så otroligt mkt. Aldrig älskat nån så mkt som dig.
Jag pallar inte .
Förlåt om jag inte håller det jag lovar , men det är bäst så..
Jag älskar dig!




Övriga genrer av grodan
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-09-24 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grodan
grodan