Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slut med pojkvännen!


Sanningen med förlorad kärlek.

Du kommer aldrig ta min hand igen.
Du kommer aldrig kyssa mig igen,
varken min kind eller mina läppar.
Du kommer aldrig Säga att jag är fin igen.
Du kommer aldrig titta på mig sådär igen.
Du kommer aldrig ta på mig på det sättet
som jag bara älskar.
Du kommer aldrig sitta och hålla om mig
likadant som förr.
Du kommer aldrig säga att du tycker om mig
mer än en kompis.

Jag kommer vilja ta din hand igen.
Jag kommer vilja kyssa dig igen,
både på din kind och dina läppar.
Jag kommer säga hur fin du är.
Jag kommer titta på dig med samma blick.
Jag kommer vilja att det blir vi iaf.

Jag kommer aldrig sluta älska dig!


Det är sanningen på förlorad kärlek!




Övriga genrer av grodan
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-07-14 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grodan
grodan