Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet barn är fött

Lillla späda kropp.
Litet flickebarn.
Hennes ögon är blå.
Hennes ljusa lockar spretar åt alla håll.
Litet barn är fött.
Litet öga tittar och blinakr.
Ett litet liv.
Hon ligger där så sött.
Lilla flicka söker mor.
Modern nu borta är.
Fadern vet ingen vem han är.
Ligger där i sin sjukhusbädd.
Skriker efet mat och efter tröst.
Inget den lilla nu vet.
Hennes bakrund nu förfluten är.
Vem ska spela mor åt litet flickebarn?
Vem ska torka tårar nu?
Jag undrar vem den lilla flickan är!






Fri vers av tinky-winky
Läst 906 gånger
Publicerad 2004-10-22 14:32



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
denna var riktigt fin..!!
men ja vill se mera av dina dikter...
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

tinky-winky