Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rädslor-det förflutnas skuggor-skapar dramat.


... ... ... MOD i mörker... ... ...



Våga
-mörkret

Skuggorna
-döljer

I ljuset
-slöjorna lättar

Spirande
-sann glädje

Kärleken
-i ljuset


















Tacksamhet
AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 504 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-18 08:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mörker och ljus, vackert sammanflätade i din fina dikt.
2020-11-18

    Marshaln
Strålande!
2020-11-18

  Kajan VIP
Annorlunda; jag upplever att en insikt i att mörkret existerar, gör att betydelsen av valet framträder allt klarare,.
2020-11-18

  BenGust VIP
Djupblåaste toner i mörker blir lätta små ullmoln i ljus.
2020-11-18

  Öknens Ros VIP
Ur mörkret stiger det ljusa.
2020-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, känner igen mig i din text!
2020-11-18

  Solstrale VIP
Ja tillit till livet och ljuset, att det finns där, när man kommer tillbaka efter svårigheter. Dina rader lyser av hopp!
2020-11-18

  ULJO
Utan mörker inget ljus. Det är där ur kärleken växer.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria