Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mitt hjärta utanpå

Det hugger inuti mig,
så fort att något slår fel.
Det hugger inuti mig,
varje gång jag ser ned.

Instängd ligger mitt inre jag,
och inget kan du se.
När jag gråter utanför,
och det visar sig som en ryckning.

Mina bättre sidor är dolda..
Dom vaknar inte ännu,
och allt som du ser..
Är allt det jag inte är

Tårar faller inte längre,
jag är gammal och känslorna på lås.
Om jag kan, så ska jag,
Ge dig allt jag har, var sekund..

Hoppas att du kan se mig,
se mig precis som jag är,
Även om jag mig själv glömt.
Mitt älskade hjärta, du tickar ännu och jag börjar känna starkare igen..




Fri vers av Chricke
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-09-09 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chricke
Chricke