Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot stränder i triumf



Jag ett sömndrucket segel

Du en falnande vind



Jag en tystnadens vagant

Du ett skavande skrov



Jag seglar bortom sanning

Du nalkas dolda grund



men



Tillsammans gör vi

vågtopparna mot

stränder i triumf




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-11 18:14



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Har havet kärt, det du beskriver så väl!
2020-10-01

  Lena Själsöga Keijser
det finns den vackra glädjen i dina ord
2020-09-13

  Solweig Jansson VIP
Spännande och vacker text om två som delar äventyr !
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Vackert och hoppfullt. Fina vågvattenbilder!
2020-09-12

  Elinor Sörensson VIP
"Tillsammans gör vi

vågtopparna mot

stränder i triumf"

Hoppfullt vackert.

Även ett strandat skov kan
slitas loss och nå sin sluthamn.






2020-09-11

    ej medlem längre
Mycket intressant! Det känns som om jaget och duet är bundna vid varandra med starka band men känner hopplöshet. Trots detta fortsätter de färdas tillsammans över osäkra vatten. Nederlag vänds till slut i seger. Bokmärker!

2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP