Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturrum

Det är i vinden om natten just vilan väntar
när ljungen lämnat sitt leende och ljuden från skogen
påbörjat sin vandring längs bäckens aningslösa vägar.
Då anförtror mig regnets röst, de oändliga viddernas
sammanfogade länkar, en molnets flykt bland trollsländors
parningshjul i fritt burna luftrum.




Fri vers av Margit Grell
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-15 21:36



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
En ljudande underbar naturvandring i ord. Tycker mycket om!
2020-09-23

  Sparvögat VIP
En underbar naturskildring i dina ljuva ord...
2020-09-16

  Nils-Robert
Riktigt bra naturpoesi. Fem stjärnor.!
2020-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Naturnära, vackert och njutbart!
2020-09-16

  Kungskobran VIP
Fint, njutbart
2020-09-16

  BenGust VIP
I fritt buret luftrum svävar dikten
utmed de aningslösa stråten och de böljande vidderna. Fin komposition.
2020-09-15

  Kajan VIP
Tycker om rytmen, det sammanvävda skapar ett flöde liknande ett vattendrag.
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell