Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadan av att inte visa tårar

Gråter inte trots jag vet jag borde

Frånvaron av tårar skvallrar

Om hur mycket skada en gammal pakt

Med sig själv kan föra med sig

 

Andas ytligt och känner tomhet

Där i själen full av rastlöshet

 

Blundar hårt och ber

Släpp  ut mitt hjärta ur dess bojor

Av rädsla och dåliga beslut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-16 06:58



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Tårar behövs ibland
2020-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Tungt när gråten är bortom tårarna, att gråta är befriande!
2020-09-16

  ULJO
Ett dilemma. Att inte våga visa sig svag. I ärlighetens namn Varför?
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP