Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdrag ur en dröm




Jag drömde att jag förförde en kvinna genom en berättelse att en homosexuell man varit besatt av mig för han trott att en av mina målningar var en allegori för universums skapelse. Sedan lärde jag mig att lämna min kropp, precis när man kommit ut ligger man på havets botten sedan är det som någon omfamnar dig och för dig upp på ytan så du kan andas.




Fri vers av Knark VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP