Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sociala.

Älska mig inte
horarar inte
ut mig på
sociala medier

Inget att sälja
dig, ingen femtielfte
generations
Piccadilly Circus

En gång Bergman
resten en
dagens lunch
på clas ohlson




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-19 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig