Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett blads berättelse


Mitt liv

Jag föddes
producerade syre
fick utstå både kyla
och hårda vindar
Under en kall natt
förvandlades jag
Det gröna blev eldigt rött
Jag orkade inte längre hålla
mig kvar

I solens starka ljus dalade jag
sakta ner
fri och lätt
dansade jag med vinden
mot marken

Så var jag åter i moder jords famn.

Jag blev genomskinligt
vacker och en del av helheten

igen!





Fri vers av WyS VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2020-09-20 16:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gillar såväl bilden som texten, ger en känsla av solig höst, mera av bris än full orkan...
2020-10-05

  Cikoria Blå VIP
Fantasifullt om ett vackert löv som också ger en bild av vårt liv.
2020-10-05

  Solstrale VIP
Finstämt och vackert!
2020-10-02

  Sommarnattsljus
Så fin och vacker liten text. Tack!
2020-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text, tack för den!
2020-09-21

  danne //
Höstens eldar som segel landar å skapar snygga öar av brinnande färger ..som ger ett slags extra syre till oss som betraktar denna rörelse som sker...

Texten inspirerade mig att skriva just detta även fotot ..
En talande å målande vers WyS jätte värmande nu när kyliga vindar tränger sig in under kläderna på en ...

D
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP