Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underverk


 



Du planterade dina

frön av kärlek

i min förtorkade

själ och mina tårar

vattnade dem tills

en oas av tillit

växte fram i vilken

jag kunde vakna

efter många års

sömn och du visade

mig att kärlek kan

göra underverk

och jag älskade dig

i de bästa dagarna

och nätterna

Med dina magiska

händer rörde du

min själs innersta

du min goda

underbara häxa

Demonerna flydde

inför vår nakna äkthet

och vår glädje var

ett blommande träd

som bara var vårt

och vars frukter vi

delade ut till de

utsvultet ensamma.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 19:18



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Oerhört vackert
...”vars frukter vi delade ut till de utsvultet ensamma”...

Tack!

2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP