Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Passar inte Laga några rätter Levereras Till invandra getto


Kycklingen som heter Salmonella

Kycklingen
Som heter Salmonella
Gillar skvallra
Spela död och gnälla

Passar inte
Laga några rätter
Levereras
Till invandra getto

Kycklingen som skaffar
Ont i magen
För att vara
social bedragen

******
https://stihi.ru/2019/10/18/9785




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-25 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP