Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2018


Ditt porlande skratt

Ditt porlande skratt fyller mig med glädje
lockar mig till underkastelse
din lag är min

Din vilja till kärlek
lyfter mig till oanade höjder
åtrån skakar

Vi flyter fullständigt ihop
i en virvlande dans
där jag är din dräng

I efterskalvet
hör jag ditt porlande skratt
det fyller mig med glädje

Jag är din slav
i erotikens värld
din lag är min




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-28 09:06



Bookmark and Share


  Margit Grell
Raderna gungar av glädje och liv!

2020-09-30

  Anya VIP
Här hettar det till. Lite ovanlig text från dig. Mycket livsglädje här.
2020-09-28

  Blomma-Stjärna VIP
så underbart och vackert
- om porlande skratt
underkastelse
och virvlande dans
i erotikens värld!
2020-09-28

  ULJO
Håller även 2020.
Bra där
2020-09-28

  AiA Maria den fria
”Porlande skratt ”- vilken skatt !

Tack!
2020-09-28

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert i kärlekens tecken
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP