Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


text&bild AiA Maria den fria. Fritt att dela !


... ... ... ... överflöd ... ... ... ...
















I glädje

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-29 09:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldigt fint!
2020-10-02

  BenGust VIP
Alltet är överflöd.
Vi är trots allt rika,

2020-09-29

  Sparvögat VIP
Naturens överflöd finns i dina vackra ord och i din undersköna bild...
2020-09-29

  Poeten Salvador VIP
Å grattis till att din bild publiceras, säger surgubben
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria