Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ”fångad av dig” ... ... ...



beröring

smeker

fri


omfamnar

leker

lätt


griper tag

kraftfullt

stormar


skälvande

viskning

DU


Vind

i NU
















Tacksamhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-02 20:22



Bookmark and Share


  den nakna poeten
som alltid bra skrivet och formulerat Bravo !!! Maria
2020-10-05

  BenGust VIP
Smått stormande inombordsliga skalv.
2020-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
I kärlekens namn skrivet!
2020-10-03

  Öknens Ros VIP
Ord av kärlek.
2020-10-03

  Sparvögat VIP
Lekfull viskning i dina ord...

2020-10-02

  Solstrale VIP
Innerligt skälvande poesi! ;)
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria