Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är inte jag

Jag ser dig när du går
En annan man än den jag kände igår
Och den här gången tror jag att vi förstår

Dina ögon är mörka när du säger hejdå
Du säger att ditt hjärta för mig inte längre slår
Men hur kan du någonsin gå vidare från det vi hade, vi två?

Jag ser dig sen från håll och det ser ut som du mår bra
Du skulle aldrig sluta älska mig, var det inte så du sa?
Men jag vet att du ljuger när du säger att allting är som det ska

Jag vet att du ljuger när du kysser henne godnatt
Som att allting vi hade har du hos henne lyckats ersatt
Men vem är du egentligen när klockan slår över midnatt?

För jag känner dig in och ut
Och vi är där vi är tack vare ditt dumma beslut
Men har du verkligen tagit ditt avslut?

När ditt namn lyser på min skärm så förstår jag till sist
Ditt hjärtas längtan var aldrig vår brist
Utan all den respekt vi för varandra under åren har mist

Du ser mig när jag går
En annan kvinna än den du kände igår
Och den här gången tror jag vi förstår

Tack för oss och tack för mig
Tack för du hjälpte mig inse att mitt hjärta inte längre slår för dig




Bunden vers (Rim) av Tove Christensen
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Christensen
Tove Christensen