Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rubriken är förstås en ordlek mellan orden 'alt' och 'allt'. Eftersom en vill höra och läsa det som är möjligt och resande i sig, oavsett det är att bese olika länder eller bara att resa sig från en säng, en stol, ligga o lata sig i regn, snö, sol


Det störande med att inte kunna 'alt'






Klassiska klanger är som musik för mitt öra,
där kan i olika former en toner som höra,
där kan klockspel väl höras klinga,
däri kan noters noterande som ringa,
även annan musik får gärna mig förföra




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-03 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP