Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett försök att skriva i en stil samtidigt användandes av en del av de regler vilka sägs omfatta en limerik, bara att jag är överkänslig mot lime och därför kallar min försök utan första radens ort, för en rick, eller möjligen Rick...


Ett besök i dagdrömmen - rim på fem rader






Ett litet som spontanbesök i butik
väl däri jag greps av moralpanik
där var såsom i spindelns snara nät
atmosfären var just som tät
då jag sveptes med av hörd rytmik




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-03 19:42



Bookmark and Share


    Steff...
Topp
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP