Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att stundom söka förklara verkligheten, åtminstone delar av den, min egen exempelvis. En del tror sig veta något om den. Här kan de då göra tjänst genom att dela sin möjliga vetskap med dem som ännu ovetande tro sig vara.


Dagens förklarade ord 2020 10 04








Medkänsla

ett ord som har (med) att göra,
då spark eller kälke kan ha en (med),

känsla att åka (med) sådana
ofta motorlösa fordon,

låter sig bäst göra om marken är täckt
(bemängd) (med) snö.

Även om vissa försök har förekommit (med)
att som ömma för andra markers underlag.

Dock sällan (med) framgång,
om uttrycket ursäktas.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-04 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP