Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 4.10-20

Tredje dagen
tungt, tätt regn
praktrosen bugar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-04 12:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin vändning i sista raden. Jaa det har sannerligen regnat.
2020-10-26

  Jan Widströmer VIP
Praktrosens visuella ödmjukhet inför regnet, möjligen njutbar i det grå.
2020-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det livgivande regnet!
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP