Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reminiscens

Tidig morgon
Fuktig källare
Där frilägger du
inte endast dina egna
sediment
Nej, det är hela världens
Rullande morän av eld
Och blod
Som röjer sin ridå
Där vadade du en stund
Nu följer du dina spår
Bakåt genom dunklet, tvivlet
Och lika säkert som du står
På betong, i morgonljus
Lika berättigad är frågan
Kom verkligen hela du
Helskinnad igenom




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-05 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint målade bilder som blommar ut i mitt huvud med lätthet medan jag läser. Och igen, en livshistoria mellan raderna. Kanske är svaret både ja och nej.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP