Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänker på dig

Det blåser i magen
när jag tänker på dig
Skänker från dig
har fint konvolut
doftar av chans
men saknar substans
Det blåser och drar
tomt som ett skal
ett ja är ett nej
men jag tänker på dig




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-05 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP