Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerades en smula av kontakt i mejlen med Gunwale. Om sjukvården kräver att den som vill boka en tid för att komma och få sjukvård måste ha smartphone. Då stänger väl sjukvården ute alla som inte har en smartphone? Hur smart är det?


Fem rader i berättande rim




Märkligt så ens inre temperatur kan falla,
från plus till minus efter förlust på 'valla',
i ena stunden var glädje och sol,
sedan på fest en lek runt en stol,
där springer en själv ibland i drömmar om galla...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2020-10-06 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP