Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Men hemma Katten saknat och missat Den är borta I paradiset


katten är borta

Fönsterna är blöta
Helan dagen regnen gråter
Bara det bry sig
Att katten är borta

Någonstans springer katt
Snabbt son en pil
Jagar fjäril

Lång borta
Inte hörs något gråt
I paradisens trädgård

Men hemma
Katten saknat och missat
Den är borta
I paradiset




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-08 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP