Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsfulla ordbroar

Låt ord fulla av mening 

Flyga över hela världen 

Bygga broar mellan människor 

Som skilts åt av tystnadens raviner

 

Tränga in i svikna hjärtan

Fylla dem med omtänksamhet 

Bli ett ledljus i mörkret 

Åt dem som famlar i blindo 

 

Så låt orden fulla av mening 

Flyga från människa till människa 

Knyt dem samman med hoppfullhetens band

 

För det är först när detta sker

Som vi kan lära oss

Att våra hjärtan talar samma språk

Bara vi släpper ut den värme och omtänksamhet 

Vi alla bär där djupt inom oss

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-23 06:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!!!
2020-11-06

  siv birgitta.a. VIP
ja tanken är bra .håller med dig
2020-10-27

  Jan Widströmer VIP
From (poetisk) förhoppning. Bridge over troubled water.
2020-10-26

  den nakna poeten
otroligt bra skrivet det där med att bygga broar gillar jag skarpt Bravo !!!
2020-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2020-10-23

  ULJO
Tänk om ord kunde fungera just så. Bygga mänskliga broar.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP