Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torgmöten


De snabba stegen
över torget
och de avvaktande
utan mål

i egna tankar

Målinriktade
eller inte

Solen lyser på
var och en av oss

När mina tankar
går till dej
till motsatsen av mej

Till den jag kunde varit
som är du

Och jag undrar

Hur blev vi som vi är
du och jag




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 13:15



Bookmark and Share


  Briza media
Ömsint filosofiskt och vackert! Gillas mycket.
2020-10-11

    Lena Staaf VIP
Möten och relationer som ständigt formar och mformar oss.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP