Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester av ett liv

Jag söker efter liv i mitt nedbrunna hus
hittar skärvor och lite glöd under resterna.
Plockar upp och granskar
duger de till något nytt
dags att försöka




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-12 10:56



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den glöden är värdefull!
2020-10-14

  bibbi ahrnstedt
efter sorg
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Ur askan reste sig fågel Fenix, kanske något kan spira upp ur askan av ett nedbrunnet hus?
2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att inte ge upp utan att börja bygga ett nytt hus!
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP