Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då ondskan stup


Hu sum farit med ont sinne
hu ska få tjenne po
intet noen slipp undan den sak
guds naturelaws

Ein kleine fugel in da tree
sjong hela nighta lang ut sine tears
duren i skogen grejt i kör
tears skvette sum ett rain

So komt da summern med sola
varmt spred sej over byen
snart was to kom bedre tider
fuglarna spelt höjt over schon

Och allt sum var farlit försvann
Godhejten trangte ud det onda
Da dansde di ock sjong
Left war elvor troll å feerna







Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-12 12:54



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Jag älskar när du sätter orden på pränt med ditt speciella dialektiska ordval. Så mycket liv och rörelse det blir i orden ! Det får bli ett bokmärke.
2020-10-13

  thyra
Kul att läsa, Du har nog haft roligt när du knåpat ihop denna. Tack för fin läsning!
2020-10-13

  Sparvögat VIP
Underbara verser när man fått botanisera i orden...
2020-10-12

  Kajan VIP
Härlig läsning! En fin och dramatisk berättelse. På något märkligt sätt förstod jag hela alltet.. (Först undrade jag lite, måste erkännas.. ; ) Har ett nytt världsspråk kommit till, inför våra häpna ögon?
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Kanske skulle preciserat texten närmare, den är absolut mer än läsvärd, därför kommenterade jag den.
2020-10-12

  Annie b'larsson VIP
Läsvärd??

Är den inte mer än - LÄSVÄRD.
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Är det på dialekt? Hur som helst finner jag texten läsvärd.
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP