Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet är en gasell i en rondell. Runt och runt går en karusell. Livet är en modell i en rondell. Runt och runt går en modell. Livet är en gasell i en rondell. Runt och runt går en karusell. Livet är en modell i en rondell. Runt och runt går en modell.


Livet är en gasell i en rondell





Livet är en gasell i en rondell
är en gasell i en rondell
en gasell i en rondell
gasell i en rondell
i en rondell
en rondell
rondell

Runt och runt går en karusell
och runt går en karusell
går en karusell
en karusell
karusell

Livet är en modell i en rondell
är en modell i en rondell
modell i en rondell
i en rondell
en rondell
rondell

Runt och runt går en modell
och runt går en modell
går en modell
en modell
modell







Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-12 20:28



Bookmark and Share


  Nanna X
Det var en bra och sann dikt.
2020-10-13

  danne //
Snyggt prosa:t stilfullt även..
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP