Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att stundom, gång efter annan, förklara för menigheten olika ord. För att den skall slippa gå som helt ovetande genom ett så möjligt kallt och grått inferno av upplevelser. Även kallat livet.


Dagens förklarade ord 2020 10 13




Trossbotten
bör väl heta något med durk? Emedan en tross ofta förbinder en stilla liggande båt med 'mera landbacken'? Ändå finns där människor vilka envisas med att mena på att en trossbotten, inte alls har med böljan den blå att göra.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2022-01-03 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP