Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blomstrande sveriges uthålliga kärlek







 



människorna hungrar efter att få vakna på djupet med starka känslor, tänka utanför den kvävande boxen, älska fullt ut i en gnistrande briljans en vanlig tråkig tisdag, spränga alla livsförnekande normer konventioner. Världen är inte lite galen och djävulen njuter av att manipulera och skrämma oss från vettet och få oss att fokusera på helt fel saker, medan Gud längtar efter att i kärlek och sanning möta oss

på djupen som vi har glömt existerade, och att läka oss i just den kärleken som som har gett oss mest ångest och fått oss att kräkas, därför att vi blev så totalt svikna och övergivna.

Gud vill vår upprättelse på alla plan, Han vill vår starka livsglädje, inspiration och kreativitet.

Hellre döden än att försöka vara någon som man inte är. Hellre döden än att bara existera utan att riktigt leva, själlös, i ett meningslöst snurrande ekorrhjul. Hellre döden än att vara ingen. Hellre döden än att ständigt gå vilse i destruktivitet, fast i en obeskrivligt plågsam mardröm som aldrig tar slut. Hellre döden än att bli riktigt allvarligt psykiskt sjuk i en vaken surrealistisk mardröm, och en fullständigt inkompetent och godtycklig psykiatri som inte har den blekaste susning om vad man lider utav, och som bara stänga ned ens starka känslor med mediciner, för det är lugnast så för samtliga parter, och så är ju naturligtvis läkemedelföretagen även de jävligt nöjda och tillfredställda. Varför inte helt enkelt medicinera ned hela samhället, för det är inte nyttigt med för starka känslor, man löper stor risk att bli allvarligt psykiskt sjuk. Människan ska producera, konsumera och reproducera sig punkt slut, och så är det med det.

Vilket fullkomligt strålande underbart samhälle vi har byggt upp i vilket folk är så jävla ljuvligt lyckliga i en harmonisk samklang med allt och alla. Nej dö det vill absolut ingen. Döden är så destruktiv och tragisk. Och vi måste bli mycket bättre på att blankt förneka att det existerar psykiska mentala och själsliga problem, för i det ögonblick vi gör det så upplöses problemet, och som ju dessutom aldrig har funnits.

Ännu mer kärlek till folket, solidaritet och varm empati! Jag tackar för er totalt dominerande uppmärksamhet. Ta hand om er. ????















 

2Lars Tjelvar och Pia Krassman


 










Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-13 10:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Från mitt hjärta -tack!
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP