Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs hos en mycket speciell person...


JS

Men jag menar, varför?
för det är ju faktiskt inte så
att vi två är en

inte än iallafall

Det är ju lite konstigt
jag menar, bara se på oss
på vårt sätt

det är ju glasklart

Det är ju logiskt
att det borde vara vi två
läs mina ögon

jag älskar dig




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-07-15 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson