Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst:)

Gillar höstens sigill
Blir lätt av hens palett
Mindre trött av allt rött
Å glad av alla fallande blad
And blast but not last, in love with löv




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-15 16:47



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fint om en årstid då vi kan släppa kravet att något ska var ... som ungdom och lätta gröna tankar släppa in oss i det som är röda löv och är fritt fall
2021-01-18

    coronapoesi
gr8
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hösten, en lugn period efter sommarens alla "måste".
2020-10-28

    Askanden
jag är som du
höst fyller mig med tröst
2020-10-21

  Åse Tropp VIP
Fint!
2020-10-18

  Öknens Ros VIP
Trots kyla har hösten sin charm.
2020-10-16

  bibbi ahrnstedt
Ja oh visst är det vackert ut med alla löven
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP