Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Kärleken pulserar i mig
Livets rytm som klingar
Suddar tankar som mig stör
Klär min själ med vingar

Sinnet klart som vatten
renar allt som blivit smutsigt
Glädjen växer fram i mig
Allt syns bara lustigt

Hela världen gungar i takt
med mitt hjärtas slag
Ur den gråa kalla dimman
träder fram en solig dag

Solen värmer kroppen min
löser upp allt inom mig
Skönhet omger då mitt sinn´
Livet är väl härligt: Säg!




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-16 08:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tack för detta fina stycke uppmuntrande poesi! /:)
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP