Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaskupa





Morgondagen föds ur saknaden. Drömmen är segmentet - hållplatsen mellan världarna som binder ihop blodomloppet av urtidsklossens sten.

Jorden är en glaskupa med en instängd fjäril. Och universum ett träd med kronblad bara den blinda ser. Citrongula fjärilar som flyr sin kokong. De krossade glaset är skärvan som universum speglar sig i och drunknar i sitt eget djup.




Fri vers av Knark VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-16 11:03



Bookmark and Share


  Feminaz
Vacker, sårbar, sfärisk.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP