Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tyst vardagsrum

Det mest tragiska livet är icke
det med olycklig kärlek, död och sjukdom
Utan det liv där inget hände
Som om det inte levats




Fri vers (Fri form) av Enettaellernolla
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-16 20:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Instämmer
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Enettaellernolla