Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

Borta, borta, borta
Avlägsnas från varje stund jag avlägsnats ifrån
Volymen skruvas ner
Tystare, tystare
Tystare
När färgerna glöms blir allt vitt
Kroppen blir också vit
Genom en glipa hör jag
Suset av trädens grenar
Som pulsationer
Susar det
Tystare tystare
Blodet finner sin ro
Hjärtat slår
Svagare, svagare
Känner mindre och mindre
Långt, långt, långt borta
Jag kan inte se längre
Långt ute
Bortom
Bortom
Finns väl allt som var
Jag är snart borta
Vitt är allt
Det svarta minns jag inget av




Fri vers (Fri form) av Enettaellernolla
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-07-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enettaellernolla