Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oberättigade uppståndelsen hos en påvlig soldat i vaggvisa.

"Under ett första test av det ryska luftfartygssystemet S-400, som nyligen förvärvades av Ankara, lanserade Turkiet för första gången en raket, informerar Reuters. USA: s utrikesdepartement ansåg att förvärvet av detta system var "oacceptabelt". Nato har också uttryckt oro över Turkiets användning av S-400-systemet"


I båda transerna vaknar han upp,
Han kommer ihåg ganska vagt.
Förrätt serverad, kaka,
Våtdräkterna torkar vitt.
Och så mycket du vill ha nästan skuld,
Som erkännande får han
Autograferad volym släppt;
Han såg henne knappt, han var dammig.
Men kom igen, låt oss inte dröja kvar;
Vi tvingar tal - vi besviken.
Enkelt och trevligt tal
Herr Gu?? använder det.
Du blandar djärva ord,
Du får status, finess.
Mönstret för denna sjuka värld,
Tillägnad äckliga startar,
Sikta vulg- djup förakt ...
Elliptisk överenskommelse, rullator
Din ära håller:
Länge lever bara full mage!
En gång storkar - kortfattad stil.
Fix är vettigt
För hela universum
Innehållet i versens rytm.
Att du skrattar, förstår du inte, män?
Kvinnor får slå dig!
Molatisk, modefluga, hur självsäker;
Fairy fallen ängel.
Du förnekar Eminescu ...
Skynda dig, håll käften ...
Se! Du upprörd honom,
För ett lugnt liv.
Skriv tillbaka när du kommer tillbaka.
Det borde ligga på himlen
Spegla din nya volym:
Poet betyder alltid MAN.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP