Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting finns utan dess motsats. I ingenting-finns-allt. Tack!


... ... ett HELt hav ... ...





Det

finns



inte



ett

jag



utan



ett

du



Och

vi



badar

i



samma

hav















Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-10-18 13:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
så sant och vackert
havet vet ...
2020-10-26

    ej medlem längre
Fantasikt fin skrivet! Den får fem av fem höghattar :)
2020-10-21

  Briza media
Så sant, lika kort och innerligt formuklerat som dess budskap. Fint!
2020-10-20

  BenGust VIP
Var och en sitt strå till stacken.
Kompletterar så att säga varann.
2020-10-19

  den nakna poeten
tänk om jag fick vara en droppe i ditt hav av kunskap att skriva då skulle jag vara fulländad Bravo !!!
2020-10-18

  Sparvögat VIP
Gemenskapens ord...
2020-10-18

  Bjarne Nordbö
Perfekt format i litet format. Mvh.
2020-10-18

  Androiden VIP
det 5e elementet. fina kärnfulla ord.
2020-10-18

  Kungskobran VIP
Hels havet stormar ibland
2020-10-18

  ULJO
Kärlek
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria