Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cassiopeia

Cassiopeia står i zenit
drottningens krona kröner
Universums högsta topp
långt, långt bort ifrån
sköljer kalla strålar
ned över min hjässa
du må vara fåfäng, drottning
men din lag är ren
så jag böjer mig på knä
och tänker tunna tankar
sänder dem till dig
likt vykort från det förgängliga




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-19 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ser Ediths själ leva vidare. Den har hittat hem i andra måttlösa hjärtan långt efter hennes jordbundna tid här. Jag tror hon är lycklig där.
2023-03-16

  Lustverket VIP
Tack, fint att höra ;)
2020-10-19

  AiA Maria den fria
Vackert -ljus !


Tack!
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP